5 Seconds of Summer – Amnesia (Videoclip)

5 Seconds of Summer – Amnesia

5 Seconds of Summer retraiesc cele mai tari momente alaturi de gasca de prieteni in cel mai nou clip al lor, Amnesia. Plimbari cu masina, petreceri la piscina, balade cantate pe varf de deal, toate apar in clipul pustilor australieni.

In clip apar, evident, si fostele iubite, in ton cu mesajul piesei despre relatiile incheiate si sentimentele ramase in urma. Pustii australieni au reusit sa impresioneze rapid industria muzicala si dupa ce au plecat in turneu cu One Direction, se pregatesc sa cucereasca de unii singuri Statele Unite ale Americii.

5 Seconds of Summer au atras atentia lor inca de la primul single, She Looks So Perfect, care a inceput sa se difuzeze rapid in Marea Britanie si care in tara lor de origine le-a adus pana si un disc de platina. Cel de-al doilea single, Don’t Stop, a prins cel putin la fel de bine, iar clipul a fost unul amuzant, baietii transformandu-se in super eroi neindematici. Amensia e o balada frumoasa, care are sanse mari sa ajunga in topurile internationale.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com