5 Seconds of Summer – Don’t Stop (Lyric video)

5 Seconds of Summer a lansat melodia “Don’t Stop” ce vine insotita si de un lyric video.

5 Seconds of Summer lanseaza “Don’t stop”, al doilea single dupa succesul urias al melodiei “She Looks so Perfect”. Va ajunge boybandul anului 2014 mai sus decat One Direction?

Michael,Luke, Calum si Ashton Irwin sunt cei patru tineri care au revolutionat topurile muzicale in ultimele luni. Sunt patru australieni ce au intrat in formula 5 Seconds of Summer in 2011 si au inceput sa lucreze piese pop-punk, un sound mai putin pop si mai mult punk decat prietenii lor One Direction. Au lansat un EP care a ajuns pe locul 3 in iTunes Australia fara promovare insa succesul cel mare a venit odata cu turneul One Direction – Take me home – i-au insotit de 1D in toata lumea iar fanbase-ul lor a devenit urias.

Succesul 5 Seconds of Summer se rezuma simplu la debutul EP-ului direct pe locul al doilea in Billboard 200. Piesa “She Looks so perfect” a fost no.1 in 39 de tari pe iTunes si no.1 in topul britanic. In 2014, ii vom auzi din nou alaturi de One Direction in turneul pe stadioane ce tocmai a inceput: “Where we are World Tour”.

Al doilea single de pe albumul de debut 5 Second of Summer tocmai a aparut cu un video cu versuri in care cei patru baieti sunt super-eroi.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com