Abstract Vision & MainGain – Freedom (Hazem Beltagui Remix)

Egipteanul Hazem Beltagui continua sa ne incante cu melotrance-ul sau si remixeaza “Freedom”, o colaborare trance intre doi artisti nu foarte cunoscuti de scena mondiala, dar care promit.

Destul de apreciat si de sprijin de Armin van Buuren in A State of Trance pentru productiile instrumentale pe care le realizeaza, rusul Michael Filimonov (aka Abstract Vision) este in continuare in linia a doua a producatorilor trance. Totusi, lanseaza piese mai mult decat decente. Ultima este“Freedom“, o colaborare cu MainGain, un nume nou in muzica trance.

Dupa lansarea variantei originale, “Freedom” primeste un remix emotionant si deep de la nimeni altul decat Hazem Beltagui. 

Cand linia de bass si kick-ul dispar, acel moment este senzational. Face loc unui instrumental ce creeaza o atmosfera cum intalnim numai si numai in piesele lui Hazem Beltagui. Egipteanul a pastrat linia melodica a lui Abstract Vision si a reusit, doar aplicand pluck-urile sale misterioase si simple, sa domoleasca puterea pe care o avea varianta originala.

Pus de Armin van Buuren in cea mai recenta emisiune A State of Trance, remixul va fi lansat, ca Original Mix-ul, la Unique Sense. Este label-ul creat recent de Abstract Vision si la care deja a strans, dupa doar trei release-uri, nume precum Photographer, Adam Navel si Hazem Beltagui. Il vom urmari la fel cum o facem cu Hazem Beltagui, the man of the moment.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com