AC/DC – Play Ball (Audio)

AC/DC – Play Ball

AC/DC a dezvăluit prima piesă de pe noul disc “Rock or Bust”. Single-ul se numește “Play Ball” și va beneficia în curând de un videoclip, la care au avut oportunitatea de a participa și fanii formației.

“Play Ball” este primul single lansat de AC/DC după o pauză de 6 ani. Piesa extrasă de pe albumul “Rock or Bust” anunță o revenire în forță a formației, fanii având parte de un festin muzical tipic veteranilor hard rock. “Play Ball” va fi acompaniat în curând și de un videoclip, la care au putut participa și o parte dintre cei mai înfocați ascultători AC/DC.

ACDC-Rock-Or-Bust

 

Noul album “Rock or Bust” va fi lansat pe 2 decembrie 2014. Discul include 11 piese și este primul material al formației înregistrat fără Malcolm Young. Din cauza problemelor de sănătate, chitaristul nu a putut participa la înregistrări, trupa anunțând recent că veteranul părăsește trupa definitiv. Stevie Young, nepot al lui Malcolm și Angus Young, a preluat partea de chitară ritmică, acesta participând și la înregistrările noului album. Muzicianul va însoți formația și în turneul pe care AC/DC îl va susține în 2015.

Tracklist “Rock Or Bust”:

Play Ball
Sign of the Times
Ain’t The Way
Rock or Bust
Done Her Good
Steal My Meal
Watching Games
Cardhouse Blues
Bulletride
Rumble
Back in the Zone

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com