AC/DC – Play Ball (Videoclip)

AC/DC – Play Ball

AC/DC a lansat videoclipul noului single ”Play Ball”, primul extras de pe albumul ”Rock or Bust ”. Clipul în care apare și noul chitarist Stevie Young este regizat de David Mallet, vechi colaborator al formației.

Doza sănătoasă de adrenalină specifică AC/DC dă gustul noului single ”Play Ball”, videoclipul purtând esența rock ‘n’ roll a trupei. Pentru vizual, formația a colaborat cu David Mallet, ale cărui aprecieri pentru AC/DC pot fi ascultate în clipul Making Of dezvăluit în urmă cu puțin timp.

“Fac lucruri pentru trupă de 24 de ani și sunt încântat că m-au rugat pe mine să regizez videoclipul. Trupa a rămas aceeași. Niciodată nu au avut pretenția de a fi altceva decât cea mai bună trupă de rock ‘n’ roll din lume.”

În videoclipul ”Play Ball” apare pentru prima dată Stevie Young, ce l-a înlocuit anul acesta pe Malcolm Young, la tobe cântând Bob Richards. Toboșarul Phill Rudd nu a putut participa la filmări din cauza unei ”urgențe în familie”.

Noul album “Rock or Bust” va fi lansat pe 2 decembrie 2014. Discul include 11 piese și este primul material al formației înregistrat fără Malcolm Young. Stevie Young, nepot al lui Malcolm și Angus Young, a preluat partea de chitară ritmică, acesta participând și la înregistrările noului album. Muzicianul va însoți formația și în turneul pe care AC/DC îl va susține în 2015.

Tracklist “Rock Or Bust” – AC/DC:

Play Ball
Sign of the Times
Ain’t The Way
Rock or Bust
Done Her Good
Steal My Meal
Watching Games
Cardhouse Blues
Bulletride
Rumble
Back in the Zone

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com