ADDA – Nu Plange, Ana (Videoclip)

ADDA – Nu Plange, Ana

Adda vine cu o noua balada sensibila, Nu plange, Ana, iar pentru videoclip cantareata are parte de o transformare spectaculoasa, cu ajutorul machiajului. Nu Plange, Ana” este compusa de Adda impreuna cu Liviu Teodorescu si Ionut Marius Vasilache, iar versurile sunt scrise de tanara cantareata, mai putin refrenul ce apartine melodiei “Ana, Zorile se varsa” a lui Ioan Bocsa.

“Am tinut neaparat sa cant aceasta piesa, pentru ca mi-a placut foarte mult originalul din folclor, dar am vrut sa spun povestea si din alta perspectiva. Pentru dragoste este foarte usor sa faci orice si este mai usor sa treci si de o parte si de alta a nefericrii, chiar daca esti sotie sau amanta. Cateodata si amanta poate fi o victima, cand se indragosteste, iar sotia este o alta victima, prin acceptarea realitatii pe care o traieste si prin renuntarea la lupta. Concluzia este ca fericirea noastra depinde doar de alegerile noastre si trebuie sa invatam sa nu mergem mereu pe calea usoara. Sa facem ce trebuie facut, pentru ca greul trece si va fi bine.”, spune artista DeMoga Music.

“In primul rand ma bucur ca melodia mea a starnit nu numai interesul ascultatorilor, ci si interesul compozitorilor si al interpretilor reprezentativi pentru alte genuri muzicale decat cel folcloric si pentru alte generatii. Am ascultat piesa Addei si am acceptat cu placere ideea preluarii fragmentului din piesa originala. Consider ca a reusit sa faca o melodie superba, care nu a stribit cu nimic originalul, ba dimpotriva, i-a adaugat si alte valente expresive si artistice, innobiland-o.”, marturiseste Ioan Bocsa.

“Mie imi place atat originalul, cat si varianta ingenioasa a Addei, care continua sa ma surprinda intr-un mod placut. Nu plange, Ană este o imbinare inedita intre doua genuri muzicale diferite, pop si folclor.”, spune Marius Moga.

Adda a intrat in familia DeMoga Music in 2011, an care a reprezentat inceputul ascensiunii ei muzicale, odată cu piesa “Loverboy”. Dupa colaborari de succes cu artisti consacrati, (What’s Up, Amna, Shift, CRBL etc.), a aratat ca poate ocupa locul 1 in topurile de radio si tv, cu primul single, “Iti arat ca pot”. Talentul ei a continuat sa-si lase amprenta, iar in 2014, alaturi de What’s Up si Marius Moga, a compus “Imnul Bucurestiului”, care marca aniversarea a 555 de ani. A urmat apoi “Sunt bine”, o piesa la care au contribuit si fanii ei de pe Facebook.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com