Adina feat. Mirame – Lipsa ta (Lyric Video)

Adina a lansat impreuna cu Mirame melodia “Lipsa ta”, melodie ce vine insotita si de un lyric video.

Adina Postelnicu, membra a trupei HEAVEN, lanseaza primul single din cariera solo, “Lipsa ta”, sub numele de scena ADINA.
Artista marchează aceasta evolutie printr-o schimbare totala de imagine, mult mai provocatoare si printr-o prima colaborare, cu Mirame, pentru single-ul “Lipsa ta”, piesa ale carei versuri sunt inspirate din viata sentimentala a artistei.

“Am visat dintotdeauna la un proiect muzical doar al meu, iar acum am facut pasul acesta, doar dupa ce am primit binecuvantarea fetelor. Heaven este trupa mea de suflet si vom merge, in paralel, mai departe,  atata timp cat si ele isi vor dori lucrul acesta. Vom ramane mereu la fel de unite. Am ales sa colaborez in continuare, cu aceleasi persoane, in ceea ce priveste productia muzicala – Kazibo Music, Alex Pelin, Ovidiu Baciu, Dan Andrei Deaconu si Daniel Costache. Alaturi de Cat Music am facut primii mei pasi in muzica, in trupa Heaven si colaborez, in continuare, tot cu cei de la Cat Music”, a declarat ADINA.

“Prin versurile piesei Lipsa ta am transmis, in premieră, trairi din viata mea personala, despre o poveste de dragoste frumoasa si suferința, care a urmat despartirii. Cu totii am trecut prin iubiri patimase care, adesea, din motive independente de noi, au ajuns la final prea repede și sunt convinsa ca fiecare se va regasi in noua mea melodie”, ne-a povestit Adina.

Lyric video-ul piesei “Lipsa ta”este realizat de catre Royal Dot, iar grafica de catre Vlad Petrescu si a fost filmat in Vila 23 din Snagov. Adina a colaborat cu Ana Mironescu pentru make-up, iar de styling-ul ei s-au ocupat Manuela Pungan si Anca.

Vizioneaza mai jos si spune-ti parerea.

 

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com