Adora – Ne Atragem ( Lyric video)

Aşteptarea a luat sfârşit pentru tânăra solistă. Adora a lucrat intens aproape o luna la piesa “Ne atragem” şi după mai multe încercări acum este mulţumită de varianta finală pe care o puteţi ascultă şi voi.

“Ne atragem” este o piesă cu “vino-ncoace”, care vorbeşte despre doi îndrăgostiţi la început de relaţie şi care nu prea reuşesc să îşi sincronizeze programul. Piesa este compusă în studioul MA Records de Raoul Russu, Vlad Alexandru şi Rareş Lunca. Cei care au ascultat piesa au avut păreri bune despre ea iar cei care au apucat să o asculte live zilele trecute la evenimentele la care am participat au fost încântaţi. Versurile sunt “catchy” , iar refrenul şi mai şi! Am un produs bun în mâna şi sunt foarte încrezătoare în el! De abia aştept ca în zilele următoare să încep promovarea alături de dansatoarele mele sexy!”, ne-a povestit Adora, în exclusivitate.

În următoarea perioadă Adora are o mulţime de concerte în Bucureşti, dar şi în Bulgaria, unde a fost invitată să cânte. Până când va lansa videoclipul official al piesei “Ne atragem” puteţi asculta piesa.

 

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com