Adriana Rusu – Primul pas (Audio)

Adriana Rusu – Primul pas

Adriana Rusu lanseaza un nou single, Primul pas, alaturi de Cat Music si compus in studiourile DeMoga. Single-ul “Primul pas” face o trecere spre beat-urile urbane cu care cantareata a venit in urma cu cativa ani alaturi de Tataee.

Adriana Rusu a revenit in muzica odata cu lansarea single-ului “Arde”, o balada plina de emotie, lansata alaturi de un videoclip in cadrele romantice se imbina cu cele pasionale. Pentru noul single, “Primul pas”, Adriana a realizat si un shooting senzual, produs de catre Codrin Roibu. Single-ul “Primul pas” este compus de catre Adda, Liviu Teodorescu, Yogi si Robert Toma.

“Am mare incredere in piesa “Primul pas”. Este o melodie de dragoste, in care regasim emotii, sentimente si trairi ce ne amintesc de o relatie aflata la inceput de drum”, declara Adriana Rusu.

Intre timp, Adriana Rusu are concerte atat in Romania, cat si in Republica Moldova, unde artista abordeaza orice gen muzical, de la piese pop sau R&B la interpretarile unor piese celebre ale Mariei Tanase.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com