Akcent feat Lidia Buble & DDY Nunes – Kamelia (Videoclip)

Akcent a lansat impreuna cu Lidia Buble si DDY Nunes videoclipul melodiei “Kamelia”.

Akcent te face sa te indragostesti de Kamelia, o piesa cu personalitatea unei femei nascute in Europa cu radacini in aromele Orientului Apropiat. Noul videoclip al celui mai de succes proiect masculin romanesc al momentului este lansat astazi cu trei surprize: trei femei seducatoare ce o definesc pe Kamelia.

Adrian Sina, liderul si solistul proiectului Akcent, a lansat un EP cu 6 piese noi (“Around the world”) la inceputul acestui primaveri, fiecare dintre melodii venind cu un videoclip pentru online. Fanii si radiourile romanesti au ales noul single Akcent pentru Romania: “Kamelia”, o colaborare cu Lidia Buble si DDY Nunes.

Videoclipul a fost filmat intr-o foarte scurta pauza a turneului mondial “Around The World Tour” ce a inceput in ianuarie 2014 si a avut peste 20 de concerte pana acum, urmand sa se intinda in restul lumii in vara 2014 cu noi hituri.

Cel mai recent show Akcent a fost in Nairobi, Kenya unde artistul a ajuns pentru prima data, cantand pentru mii de oameni si sustinand un mini-turneu promotional in cele mai importante radiouri din Africa de Est.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com