Alex Velea – Defectul tau sunt eu (starring Antonia) -Videoclip-

Alex Velea – Defectul tau sunt eu (starring Antonia)

Se iubesc și așteaptă primul lor copil împreună, care urmează să vină pe lume în curând. Acum, Antonia și Alex Velea apar împreună și în cel mai recent videoclip al artistului.

Alex Velea și-a lansat cel mai nou videoclip. Este vorba despre piesa ”Defectul tău sunt eu”. Videoclipul vine și cu o surpriză. Alex Velea apare alături de iubita sa, nimeni alta decât frumoasa Antonia, cea care urmează să-i dăruiască un copil.

”Toți căutăm iubirea, dar puțini dintre noi găsesc acea dragoste absolută, necondiționată, singurul lucru de care avem nevoie pentru a fi fericiți. Eu sunt unul dintre norocoșii care au găsit-o și vreau să o împărtășesc cu toată lumea. <> este povestea mea, spusă în cel mai simplu și mai sincer mod: prin muzică”, spune Alex Velea.

Piesa ne dezvăluie un artist matur, care își asumă și își mărturisește deschis sentimentele. Avem parte de o nouă poveste, de această dată nu a unei despărțiri, ci a unei mari iubiri.

Artistul, care este și autorul versurilor, folosește un joc de cuvinte într-o declarație de dragoste unică pentru acea persoană specială din viața sa, al cărei singur „defect”, după cum însuși Alex Velea declară, este că îl face fericit. Muzica este compusă tot de artist, alături de echipa de producători.

Clipul, regizat de Iulian Moga, îi are ca protagoniști pe Alex Velea și Antonia, cea care este și sursa de inspirație a artistului pentru single.

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com