Alex Velea – FRATZIWEAR (Videoclip)

Alex Velea – FRATZIWEAR

Alex Velea a gasit cea mai buna metoda de a-si promova noua linie vestimentara. A facut o piesa cu numele Fratziwear si un videoclip in care isi cheama toti prietenii, de la Smiley, la Ruby si Cabron.

Alex Velea, Karie si Fofo au lucrat la mica piesa destinata promovarii colectiei de haine pe care cantaretul impreuna cu Smiley si Dana Budeanu au lansat-o la inceputul acestui an si care era promisa fanilor de mai multa vreme.

Pentru mine acesta este un moment istoric! Piesa si videoclipul pe care le-am lansat fac parte din proiectul Fratziwear – linia mea de haine care va iesi pe piata foarte, foarte curand. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au luat si care iau parte la acest proiect minunat si in primul rand bunului si frumosului meu prieten, Smiley, cu care am inceput totul!, a scris Alex Velea pe Facebook.

E o idee buna de marketing si Alex Velea nu e primul artist care isi promoveaza propriile produse, de-a lungul timpului rapperii internationali au facut piese pentru marci de coniac, au povestit despre masini scumpe sau chiar si-au luat numele de scena de la o casa de moda foarte cunoscuta.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com