Alexandra Burke – Where Do Hearts Go ? (Audio)

Alexandra Burke a lansat melodia “Where Do Hearts Go“.

Alexandra Burke se pare ca are planuri mari, iar anul acesta se intoarce cu un nou disc. Primul single a fost deja lansat, iar Where Do Hearts Go e o balada draguta, o piesa caritabila lansata inainte de sarbatori.

Where Do Hearts Go nu e un track de impact, asa cum ne-am gandi ca o prima piesa trebuie sa fie, cel mai probabil e doar o melodie care sa anunte intoarcerea in industrie a celei care a castigat editia cu numarl cinci a concursului X Factor si fiind, de departe, cel mai de succes artist britanic lansat de emisiune pana acum.

Alexandra Burke a dominat topurile in 2009, cand a lansat albumul Overcome, iar piese ca Bad Boys, Broken Heels sau All Night Long s-au regasit in topurile radiourilor. Urmatorul ei disc a fost Hearbreak on Hold, pentru care a lansat single-ul Elephant si Let It Go. Totusi, cele mai de succes piese ale sale sunt Start Without You si The Silence, iar Burke s-a descurcat cel mai bine in clasamente cat timp a fost semnata cu Simon Cowell. Cantareata a precizat ca un nou album va aparea in curand.

Asculta mai jos si spune-ti parerea.

 

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com