Alexandra Stan – UNLOCKED (Album)

Alexandra Stan – UNLOCKED (Album)

După succesul internaţional, cuantificat în concertele din întreaga lume, Alexandra Stan lansează un nou album: „Unlocked” – o colecţie de 15 piese inspirate din viaţa ei, abordând teme precum eliberarea, regăsirea, un nou început.

„Unlocked” vine ca o continuare a albumului de debut, „Saxobeats”, conţinând single-urile „Lollipop”, „Mr. Saxobeat”, „Million” si „Lemonade”.

Noul album oferă piese precum „Dance”, „Cherry Pop” şi „Give Me Your Everything” care au fost difuzate la radiouri internaţionale în Japonia, Turcia, precum şi în ţări din America de Sud şi în Europa.

Lansat în luna august în Japonia şi promovat la radio, tv şi în concerte în cadrul unui turneu de două săptămâni, albumul „Unlocked” se află încă în topuri în Ţara Soarelui Răsare, chiar şi după 10 săptămâni.

În plus faţă de ediţia lansată în Japonia, noul album conţine 3 piese noi: „Unlocked”, “Trumpet Blows” şi “Vanilla Chocolat”, un single pe care Alexandra Stan îl cântă în feat. cu un artist de top de la noi – Connect-R.

Track List Alexandra Stan – UNLOCKED

1 : “Little Lies”
2 : “Cherry Pop”
3 : “Dance”
4 : “Back To Light”
5 : “Give Me Your Everything”
6 : “Kiss Me Goodbye”
7 : “Vanilla Chocolat” (feat. Connect-R)
8 : “Trumpet Blows”
9 : “Set Me Free” (feat. Grano)
10 : “Celebrate”
11 : “Happy”
12 : “Thanks For Leaving”
13 : “Holding Aces”
14 : “Unlocked”
15 : “Dance” (Grano Remix)

Versiunea Japoneza Deluxe contine inca 3 piese :

“Digital”
“Zoom Zomm”
“Cherry Pop” (Sonic-E & Woolhouse Remix)

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com