Alexandra Ungureanu – Cups (When I’m Gone) feat. Transylvania College (Videoclip)

Alexandra Ungureanu – Cups (When I’m Gone) feat. Transylvania College

Alexandra Ungureanu a inregistrat primul cover din Romania al popularei piese “The Cup Song” apartinand Annei Kendrick, la care a filmat si un videoclip.

Videoclipul, al carui scenariu si regie poarta semnatura Mihaelei Andoni, este o premiera absoluta in Romania si implica peste 100 de elevi care invata la Transylvania College din Cluj, de la ciclul primar si pana la liceu.

Clipul spune povestea unor copii din clasele primare care o strecoara pe artista in scoala cu scopul de a da o petrecere de ramas bun pentru cei care absolva liceul si urmeaza sa inceapa o noua etapa a vietii lor. Copiii, fie ca sunt la ore, in laborator sau la piscina, isi pregatesc cu grija paharele de plastic si reusesc sa o acompanieze pe Alexandra, batand din palme si in pahare si tinand perfect ritmul cantecului.

“Ma bucur şi le mulţumesc elevilor pentru răbdare, pentru că ştiu că s-au pregătit foarte mult cu acest Cup Song şi mi-aş dori să se mai facă şi în alte şcoli lucruri asemănătoare, pentru că până la urmă merg pe ideea de discipină, de implicare a copiiilor într-un proiect care înseamnă comunicare”, a declarat Alexandra Ungureanu care a venit recent si cu “Hey Brother”, un cover dupa Avicii.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com