Alexandra Ungureanu feat. Andrei Vitan – Impotriva lor (Videoclip)

Alexandra Ungureanu feat. Andrei Vitan – Impotriva lor

Alexandra Ungureanu păşeste de astăzi într-o noua etapa a carierei sale impresionante. După ce a inregistrat numeroase succese de-a lungul timpului, avand hituri alaturi de artisti precum Holograf, Morandi, Crush sau Sistem, acum Alexandra lanseaza o prima piesa din directia solo spre care se indreapta. Piesa “Împotriva lor” este interpretata alaturi de Andrei Vitan, cel mai recent talent descoperit de Adrian Sina.

Single-ul este o declaraţie de independenţă a artistei, un îndemn de a-ti urma propria cale, fără să te lasi doborât de obstacolele celor din jur. Într-o lume a vitezei, este mai usor si mai rapid să distrugi şi să lansezi săgeţi cu venin, decat sa construiesti frumosul. Încrederea în sine si o atitudine pozitiva sunt elementele cheie care dau forţă unei femei independente de a lupta împotriva răutăţilor celor din jur.

“Impotriva lor” este compusă de cel mai în vogă producător al momentului, Adrian Sîna, responsabil pentru succesul single-urilor apartinand unor artisti ca Maxim, Anda Adam sau Lidia Buble, precum şi pentru reusita proiectului Akcent care domina topurile din tara si din strainatate.

Cu talentul de compozitor al lui Adrian Sina, la care se adauga vocea puternică, dar diafana a Alexandrei Ungureanu, precum si interventia fresh a lu Andrei Vitan, piesa “Impotriva lor” este cu siguranta un hit care in scurt timp va fi pe buzele tuturor.

Videoclipul este filmat într-un mod inedit, prezentand doua planuri aflate in antiteza: unul intunecat, incarcat cu energie negativa si nervozitate, iar celalalt plan, în care se afla Alexandra, este plin de culoare, luminat de starea sa optimista si increzatoare. Atitutinea Alexandrei reuseste sa molipseasca si personajul din spatiul mohorat, iar împreună cu el creste forta de a merge mai departe si de a ramane astfel neclintiti in fata valurilor de piedici.

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com