Alicia Keys – We Gotta Pray (Videoclip)

Alicia Keys – We Gotta Pray

Alicia Keys a lansat videoclipul noului single ”We Gotta Pray”. Piesa are un puternic mesaj social, invitând publicul la meditație și deschidere către o viață în care să primeze iubirea și pacea.

Alicia Keys va lansa în curând cel de-al 6-lea album de studio. Pentru noul disc, artista a lucrat cu Pharrell Williams, într-un interviu acordat recent aceasta susținând că “materialul va fi cel mai bun de până acum”. Deși genul acesta de declarații se fac frecvent în industria muzicală, Alicia Keys este determinată să demonstreze că aprecierea ei nu este doar o tactică de marketing.
Primul single extras de pe noul album a fost “We Are Here“, mesajul single-ului anterior părând a fi propagat și în noua piesă ”We Gotta Pray”.
“În ziua în care am compus piesa aceasta stăteam într-un cerc de oameni și am fost întrebată: <>. De ce sunt aici? Întrebarea m-a făcut să mă gândesc la foarte multe lucruri. Am realizat atunci că nimeni nu mă mai întrebase asta până atunci. Pe măsură ce se apropie ziua nașterii copilului meu, mă gândesc tot mai des la locul în care va veni pe lume. Indiferent din ce colț al lumii am fi, atunci când vedem starea actuală la nivel global, putem simți cu toții frustrarea și dorința de a schimba ceva. Cu toții avem o voce – trebuie doar să știm cum să ne-o facem auzită.” – Alicia Keys

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com