Alina Eremia – Cand luminile se sting (Videoclip)

Alina Eremia – Cand luminile se sting

Dupa succesul inregistrat cu videoclipul “Cum se face”, care a fost vizualizat de peste 17 milioane de ori pe YouTube si, mai mult decat atat, a fost pe primul loc in topul auditiilor pe Deezer, pagina de internet numarul 1 pentru ascultarea de muzica la cerere, Alina Eremia lanseaza un nou clip, pentru piesa “Cand luminile se sting”.

Coregrafia din clip a fost realizata de Iuri Ribac, partenerul de dans al artistei de la emisiunea “Danseaza printre stele”, iar iubitul din clip si cealalta femeie sunt interpretati de dansatorii Mircea Vlad si Raluca Netca. “Scenariul videoclipului are in prim plan conflictul interior al iubitului, prins intre doua femei: cea pe care o iubeste si la care se intoarce acasa si ispita, cea care il impinge sa insele”, a spus Alina.

Filmarile au avut loc la Palatul Bragadiru, in regia lui Michael Adrian Mircea. Tinutele artistei au fost concepute de Madalina Dorobantu (Pas de Tout), machiajul a fost realizat de Diana Ionescu, iar coafurile, de Max de la Jovsky Studio.

Noul single al Alinei a fost compus si produs de cei de la MusicExpert Company, care s-au ocupat si de cele mai recente doua piese ale artistei. “Sper ca piesa si videoclipul sa ajunga la sufletele oamenilor si sa se regasesca in povestea de viata pe care am ales-o”, a incheiat Alina. Puteti urmari aici videoclipul Alina Eremia – “Cand luminile se sting”, lansat impreuna cu MediaPro Music

Credit foto: Alexandru Chitu

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com