Allen & Envy With Linnea Schossow – Unseparated (Audio)

Allen & Envy With Linnea Schossow – Unseparated

Dupa ce anul trecut au dat lovitura cu remixul pentru “Silhouette”, duo-ul uplifting trance Allen & Envy din Marea Britanie este peste tot. De parca cele mai recente piese vocal trance n-ar fi fost de ajuns, e timpul pentru una noua la Vandit: “Unseparated”.

Sunt foarte putine nume pe scena trance care pot sa tina pasul cu upcomerii Allen & Envy, parca hotarati sa cucereasca zona uplifting trance. Numai in ultimul an, acestia au semnat peste 25 de release-uri la toate casele de discuri trance importante. Colaborarea cu Vandit este insa una noua, primul release al duo-ul la acest label fiind “Together” in septembrie. La doua luni distanta, Allen & Envy revin la label-ul lui Paul van Dyk cu o colaborare emotionala uplifting trance cu Linnea Schossow, intitulata “Unseparated”.

Allen & Envy au avut o gramada de piese in 2014, insa niciuna nu ne-a mai atras atentia de la Save Your Last Breath incoace. Reusesc sa ne capteze din nou toata atentia cu ajutorul suedezei Linnea Schossow, cunoscuta pentru multe hituri trance in ultimii ani. “Fire Fire Fire” este unul dintre ele. Ca sa va raspundem deja la aceasta curiozitate, da, Linnea e sora cunoscutului DJ Marcus Schossow.

Allen & Envy au fost nelipsiti anul acesta din seturile lui Armin van Buuren. Daca o tin tot asa, cei doi upcomeri au in fata un 2015 fulminant. E timpul pentru un album, iar cei doi bratanici stiu asta. Pana atunci, “Unseparated” va fi lansata pe 1 decembrie 2014.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com