Aly & Fila – The Other Shore (Album) -Audio-

Aly & Fila – The Other Shore

Aflati in mijlocul turneului mondial Future Sound of Egypt 350, Aly & Fila isi aduc fanii in culmea extazului cu un anunt de zile mari: in toamna lanseaza “The Other Shore”, al treilea album al lor.

Aly & Fila sunt de neoprit. Pe langa faptul ca sunt unii dintre cei mai mari ambasadori ai genului uplifting trance (trance pur, spun veteranii genului), au release-uri consistente pe banda rulanta. Anul trecut au lansat albumul “Quiet Storm”, la inceputul lui 2014 au venit cu varianta Remixes a albumului, intre timp au mixat compilatia Trance Nation pentru Ministry of Sound, iar acum bum, ne lovesc cu vestea ca in toamna lanseaza albumul “The Other Shore”.

Dupa ce am ascultat cu urechile ciulite pe iTunes preview-urile celor 15 piese de pe “The Other Shore”, va recomandam albumul cu cea mai mare caldura. Inca de la primele sunete, Aly & Fila ne-au pregatit un material care la inceput ne va aseza in scaun, ne va face sa visam, sa calatorim prin gandurile noastre, iar spre final sa sarim pe ritmurile uplifting trance ale egiptenilor.

E mare lucru sa lansezi cate un album in fiecare an, dar Aly & Fila nu o vad ca pe o provocare, ci ca pe o incununare a inspiratiei cu care egiptenii se intorc in studio dupa weekend-urile pline de gig-uri.

Pentru “The Other Shore”, Aly & Fila au lucrat cu o multime voci si artisti: Aruna, Ferry Tale, Roger Shah, Stoneface & Terminal, Seri, SkyPatrol, Sneijder, Ever Burn, Roxanne Emery, Jaren (cu For All Time), Karim Youseff, May Hassan si Sylvia Tosun. O multime de nume interesante ce dau o nota de modernism sound-ului euforic oriental tipic Aly & Fila.

Pentru ca in primavara i-am vazut la Bucuresti in cadrul Armada Night, am avut ocazia sa auzim cateva dintre piesele de pe “The Other Shore” in exclusivitate. Noul material de studio va fi lansat pe 3 octombrie

Tracklist album Aly & Fila – The Other Shore:

01. Aly & Fila feat. Karim Youssef & May Hassan – In My Mind (03:39)
02. Aly & Fila – White Wave (04:56)
03. Aly & Fila with Ferry Tayle – Nubia (04:16)
04. Aly & Fila with Stoneface & Terminal – Universelab (05:17)
05. Aly & Fila feat. Seri – Never Let Me Go (03:45)
06. Aly & Fila with Jaren – For All Time (04:33)
07. Aly & Fila – Altitude Compensation (05:59)
08. Aly & Fila – Along The Edge (05:24)
09. Aly & Fila meets Roger Shah feat. Sylvia Tosun – Eye 2 Eye [FSOE 350 Anthem] (03:46)
10. Aly & Fila with Aruna – The Other Shore (03:23)
11. Aly & Fila – Underwater (04:54)
12. Aly & Fila with SkyPatrol feat. Sue McLaren – Running (05:44)
13. Aly & Fila vs. Sneijder – Full Throttle (03:19)
14. Aly & Fila feat. Ever Burn – Is It Love? (05:30)
15. Aly & Fila feat. Roxanne Emery – Shine (04:32)

In momentul de fata, Aly & Fila se afla in mijlocul unui turneu de celebrare a 350 de editii ale show-ului radio Future Sound of Egypt. FSOE 350 a inceput in acasa, in Sharm El Sheik (Egypt), aseara a continuat in El Salvador, iar turneul merge mai departe cu alte 5 evenimente ce vor fi transmise live pe internet:

August 6: Medellin, Colombia
August 9: New York City, USA
August 15: Lubiaz, Poland
August 17: Buenos Aires, Argentina
August 22: London, UK
Mega-line-up-urile includ cei mai mari DJ-i si producatori trance, iar printre acestia ii regasim si pe romanii de la Snatt & Vix, care pe 15 august vor mixa in Lubiaz, Polonia, la cel mai mare eveniment trance gratuit care a avut loc pana in momentul de fata.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com