ALYA – Trafic (Audio)

ALYA – Trafic

După ce a lansat melodii precum “Damelo” şi “Crazy Felling”, Alya revine cu o nouă piesă, de data asta în limba română care se numeşte “Trafic”

Alya este o tânara artistă din Caraş Severin care şi-a descoperit talentul muzical încă de la 10 ani. După ce a lansat mai multe melodii, printre care “Damelo” şi “Crazy Felling” acum a lansat o noup piesă.

Noua melodie care se numeşte “Trafic” şi a fost compusă de Călin Moraru, un tânăr talentat din Republica Moldova. “Ador această piesă, mi-a făcut plăcere să o înregistrez, e o piesă specială cu un sound stradal, multă aglomeraţie, maşini şi semafoare. Cred că vor fi mulţi cei care se vor regăsi în versurile acestei piese. Toţi suntem la un moment dat prinşi în traficul rutier sau în cel emoţional”, a povestit Alya care a realizat câteva fotografii extrem de sexy într-un atelier auto.

După succesul cu piesa ,,Damelo” în colaborare cu Allexinno & Starchild, Alya a continuat colaborarea cu ei şi pentru următoarele două melodii: „Deja me” şi „Butterfly”. Melodia “Damelo” i-a adus cel mai mare succes, această piesa fiind foarte ascultată şi apreciată în Ţările Arabe, concertând în ţări ca Maroc, Dubai, Turcia şi India.

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com