Alyanna Lu – Rainbow (Lyric video)

Alyanna Lu – Rainbow

Alyanna Lu, singura cântăreață Otaku din România și din Europa, cunoscută publicului larg datorită look-ului manga afișat, a lansat in luna Iulie o nouă piesă care se numeşte “Rainbow”, melodia a fost prezentata in premiera in cadrul emisiunii “Neatza cu Razvan si Dani” la sfarsitul lunii Iunie iar acum aveti ocazia de a viziona si un lyric video.

Noua piesă a fost produsă de Omar Secada de la Mandinga și de George Dice, versurile fiind scrise chiar de Alyanna. „Am dorit ca piesa “Rainbow” să exprime felul meu de a fi: veselă, optimistă, plină de energie. Curcubeul este de fapt lumea mea plină de fantezie și culoare “My world is full of magic, happy telepathic galactic fantastic”. Este un stil muzical nou abordat în cariera mea: trap cu influențe asiatice atât în sound cât și în versuri: KIIRO (galben), AKA (roșu), MURASAKI (violet), MIDORI (verde). Am lucrat foarte bine cu Omar în conceperea melodiei, noi mai colaborând și în trecut pentru alte piese”, a declarat Alyanna Lu.

Alyanna este singurul artist din România și Europa cu o imagine ruptă din celebrele animeuri. Ea însăși este Otaku, și deși arată ca un cosplayer desăvârșit cosplay = arta de a te transforma într-un personaj de anime/manga/ jocuri/filme) ea însăși este originală.

Credite :

Chibi Alyanna made by: Alexa Galgau
Music: Omar Secada & George Dice

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com