Amadeus – Christmas Carols (Videoclip)

Amadeus – Christmas Carols

Cele patru artiste din trupa Amadeus au inregistrat un videoclip de tip selfie in care apar cantand colinde de Craciun.

Intr-un apartament primitor, langa bradul de Craciun si multe decorațiuni specifice sarbatorilor de iarna, Andreea Runceanu poziționeaza camera video in mijlocul livingului, o porneste si se aseaza apoi in cadru alaturi de Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis si canta live, impreuna cu trei colegi de scena, melodii specifice sezonului: “Deschide usa, crestine!”, “Santa Claus is Coming to Town” si “We wish you a Merry Christmas!”.

In timp ce Bianca interpreteaza piesele la vioara, Patricia la violoncel si Naomi la pian, Andreea canta cu voce, iar instrumentistii o acompaniaza la chitara, congas, cajon si xylofon. Mai mult, in prim plan se gasesc cei doi copii ai Andreei Runceanu, Ianis si Igor, alaturi de cele mai bune prietene ale acestora care canta la vioara, xylofon sau manuiesc instrumente de percutie.

Amadeus s-a reinventat luna trecuta cand si-a extins formula cu care evolueaza in concerte. Pentru Amadeus – The Show, asa cum se numeste noul spectacol, cele patru artiste canta alaturi de un tobosar care ofera ritm pieselor originale sau coverurilor, dar si pe Xenti Runceanu, fratele Andreei Runceanu, cel care compune si produce piesele formatiei, el evoluand in cazul de fata la clape si ca solist vocal.

Au in desfasurator peste o suta de piese internaționale si romanesti, interpretate in propria variata. De la „Bessame Mucho”, „Zorba Grecu”, „Macarena”, „I love Rock’n’Roll”, „Chihuahua”, „Smooth Criminal” sau „Viva la Vida”, pana la cele autohtone ”Vrei sa ne intalnim sambata seara”, „Fericirea are chipul tau”, „Acasa” (Smiley) sau chiar si muzica populara.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com