Amadeus – Unstoppable (Audio)

Amadeus lanseaza melodia “Unstoppable” cu ocazia aniversarii de 13 ani de activitate.

Fetele au revenit intr-o noua formula o data cu cooptarea a doua noi colege si anume Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis.

Naomi ne-a cucerit de la prima intalnire cu zambetul ei si apoi, in studioul de inregistrari, cu usurinta cu care improvizeaza pe orice gen de muzica. Este pasionata de jazz, este foarte creativa si acest lucru aduce culoare noua in sound-ul trupei”, declara Andreea Runceanu.

Despre Bianca Gavrilescu artista are cuvinte de lauda: “Cand ne-a fost recomandata Bianca si ni s-a povestit de ea ca a castigat si Top Model cat si premii la concursurile cu vioara si ca este si o fata foarte de treaba, ni s-a parut ca este imposibil sa aiba chiar toate aceste calitati. Asa s-a dovedit a fi. Ne completam foarte bine pe scena, este temperamentala, canta exceptional si credem ca publicul nostru se va indragosti de ea”, adauga artista.

“Am gandit “Unstoppable” ca o piesa care sa te motiveze sa mergi mai departe, sa lupti pentru visurile tale, sa te faca mai puternic sa treci peste toate obstacolele vietii. Traiti-va clipa si nu va abateti de la calea spre idealul la care tintiti. Orice este posibil!”, declara Patricia Cimpoiasu.

 

Asculta mai jos :

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com