Anda Adam – Poate fata (Videoclip)

Anda Adam a lansat videoclipul noului single “Poate fata”. Compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production, piesa este un imn al femeilor puternice și independente.

Videoclipul “Poate fata“, regizat de Florin Botea (Rival Film), reușește să transmită exact imaginea cu care Anda Adam si-a sedus ani la rand publicul: look-ul sexy, atitudinea efervescentă și în același timp extrem de provocatoare. Noul single “Poate fata” se dorește a fi unul dintre hiturile verii 2014, având ritmul potrivit ringului de dans.

Pentru Anda Adam, noua melodie are un mesaj ce-i caracterizează personalitatea.
“‘Poate fata’ a fost mereu motto-ul meu, iar acum l-am pus pe muzică ( mulțumesc Smiley pentru asta). Sloganul mi-a ghidat întreaga existență și mă reprezintă în totalitate. Cred că fetele nu ar trebui să se teamă să fie puternice, dar delicate și feminine – eu cred în ambitie, în încrederea în sine și în multă muncă și pasiune. O femeie puternică va ști mereu să își ajute partenerul și să îl protejeze, fără a-i leza orgoliul”, a declarat solista.

Acțiunea din videoclip are loc într-o fosta platforma industriala, unde o regăsim pe Anda Adam la volanul unei mașini puternice. Lângă Anda își fac apariția o serie de dansatoare sexy alături de care se distreaza… călărind un taur mecanic. Cadrele se succed într-un ritm accelerat, iar Anda ne este prezentată în diferite ținute inedite.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com