Andeeno Damassy feat Jimmy Dub – Inna di World (Audio)

Andeeno Damassy feat Jimmy Dub – Inna di World

Jimmy Dub a dezvoltat o idee primita de la Andeeno Damassy si a rezultat “Inna di world”, o noua colaborare pe care au lucrat-o impreuna cu Da Fleiva.

Nascut in anul 1990, in orasul Ramnicu Valcea, Andeeno Damassy a inceput sa mixeze la varsta de 15 ani, cand in urma unor probe si a feedback-urilor pozitive, a primit postul de DJ rezident al clubului Jet Set din Ramnicu Valcea, fiind cel mai bun si cunoscut club din oras la acea vreme. A mixat alaturi de nume mari de pe scena nationala dar si internationala.

Mai tarziu a inceput sa remixeze piese apartinand artistilor cunoscuti din tara cât si din afara, remixuri care s-au auzit peste tot si la radio, acest lucru aducandu-i un mare succes si remarcare in zona de clubbing, ajungand, in cele din urma, unul dintre cei mai buni si apreciati remixeri din Romania. La sfarsitul anului 2012, in cadrul concursului anual Best Romanian Remixer 2012, Andeeno Damassy este votat si desemnat cel mai bun remixer din Romania, urmand, in anul 2013 sa se claseze pe locul doi.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com