Andra – Mos Craciun vine-n oras (Lyric video)

Andra – Mos Craciun vine-n oras

Andra îl aduce pe Moș Crăciun în oras, prin intermediul unui colind special, o reinterpretare a clasicului “Santa Claus is coming to town”, din 1934. Piesa a fost înregistrată pentru proiectul Cutiuța Muzicală – “Colecția Cântece de iarnă”.

“Mi-a făcut mare plăcere să cânt iar pentru Cutiuța Muzicală, mi-am adus aminte de copilărie. Sper ca cei mici să se bucure de acest nou album special”, a spus Andra.

“Moș Crăciun vine-n oraș” este inclus pe cea mai nouă Cutiuță Muzicală, “Colecția Cântece de iarnă”, proiect coordonat de Liliana Ștefan și produs de MediaPro Music, special conceput pentru cei mici.

Pentru acest colind, partea de backing vocals a fost asigurată de corul de copii Urban Kids. Pe lângă Andra, vocile altor șase vedete apar pe acest nou material discografic: Loredana Groza, Dan Bittman, Monica Anghel, Oana Sarbu, Anca Turcasiu si Malina Olinescu.

Noua Cutiuță Muzicală conține 8 cântece: “Moș Crăciun vine-n oraș”, “Săniuța”, “Omul de zăpadă”, “Moș Crăciun mai stai un pic”, “Moș Crăciun cu plete dalbe”, “Crăciunul a venit”, “Tu steluța strălucești”, “Astăzi s-a născut Hristos”. Orchestrațiile au fost realizate de Ionuț Grigore, iar de înregistrări și mixaj a fost responsabil George Nemeznic (VirtualArt Studio).

Proiectul “Cutiuța Muzicală” a debutat acum 13 ani și a devenit în scurt timp cel mai puternic brand de pe piața muzicală românească, care se adresează deopotrivă copiilor și părinților.

Albumul “Cutiuța Muzicală – Colecția Cântece de iarnă” poate fi deja cumpărat din hypermaketuri, magazinele de specialitate din toată țara, precum și online pe www.cutiutamuzicala.ro.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com