Andrei Chermeleu feat Terry White -Hear Me Out (Videoclip)

Andrei Chermeleu feat Terry White -Hear Me Out

Andrei Chermeleu, fost concurent la Vocea Romaniei lanseaza un single alaturi de DOC. Hear Me Out e o combinatie reusita intre vocea lui Andrei, sunetul de trompeta si flowul lui DOC care apare sub numele de Terry White si canta in engleza.

Terry White este numele ales de Doc pentru proiectul lui in limba engleza. Toate piesele in engleza vor fi lansata sub aceasta titulatura. DOC pregateste un album in limba engleza alaturi de Dorian – RAWMANIACS- si va aparea in aceasta iarna la HaHaHa Production.

“Piesa este una de stare cu un sound sexy si un vibe de club. Productia apartine lui Boier Bibescu care a transformat “”Hear me out” intr-un hit, iar colaborarea cu Terry White aka Doc este o onoare pentru mine. El este un artist pe care il apreciez pentru muzica lui si pentru profesionalism! Sper ca piesa aceasta sa ajunga acolo unde ii este locul!” a declarat Andrei Chermeleu.

Ascultati mai departe Hear Me Out, track produs de Boier Bibescu, care apare si el in videoclipul plin de fete frumoase, fun si cladiri abandonate.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com