Andreias – Délire (Audio)

Andreias a lansat melodia “Delire“.

Andreias Mihai-Liviu artist si producator  care a reusit sa cucereasca inimile ascultatorilor cu melodii precum: “Mademoiselle“, “Ma Chérie” (ft. Dj Bounce), “Enamorada” (Ft Mister Z), “U Bra bra“si “Je Samba“(Ft Dj Dark & Shidance), vine cu noul single “Délire“.

Despre pasiunea pentru muzica, Andreias a declarat:

“Muzica am descoperit-o cand aveam 7 ani, apoi am urmat scoala de canto, iar dupa aceea multe notiuni muzicale le-am invatat ca autodidact. In anul 1996 am fost acceptat la celebra emisiune “Scoala vedetelor”, apoi am activat in grupul X-Trance, colaborand cu multe trupe de succes din acea perioada:  AS XX , MB&C , Genius, T-Short. Tot atunci, impreuna cu bunii mei prieteni Laurentiu Duta si Costi Ionita am pus bazele unei trupe, Millenium, rezultand o colaborare foarte frumoasa”.

Despre melodie Andreias spune: “‘Delire” este o piesa energica ce are la origine o doza fina de umor frantuzesc. Este o melodie cu sare si piper, care sper sa placa publicului si sa fie difuzata in cat mai multe cluburi si pe cat mai multe posturi de radio din tara si din strainatate”.

 

Asculta mai jos si spune-ti parerea.

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com