Angelika Vee – Tie you Up (Audio)

Angelika Vee – Tie you Up

Frumoasa basarabeancă, Angelika Vee, lansează un nou single “Tie You Up” în colaborare cu producatorul Chris Reece. Melodia îmbină perfect acordurile puternice şi vocea seducătoare a artistei.

“Tie You Up” este o piesa plină de emoţii şi pasiune. Mesajul ei este inspirat dintr-o frumoasă poveste de dragoste, poveste ce redă jocul seducţiei dintre doi îndrăgostiţi, un joc pasional în care nimic nu este interzis, atunci când există iubire profundă. Sper ca piesa să placă şi publicului meu de acasă”, a spus artista.

Angelika Vee este prima artistă din spaţiul românesc care a semnat un contract de compoziţie cu Warner Chappell USA, companie care lucrează cu Bruno Mars, Katy Perry, Dr Dre sau Timbaland.

Angelika a compus piese pentru Alexandra Stan, Mike Candy’s, Tal, Sasha Lopez şi a colaborat cu nume importante din sfera muzicii dance: Thomas Newson, Morgan Page, David Solano sau Joachim Garraud. Angelica Vee este originară din Basarabia şi a reusit sa cucerească inimile a milioane de ascultători, din întreaga lume, cu talentul ei. Filmuleţele sale de pe youtube au un număr impresionant de vizualizări. Tânăra artistă locuieşte în prezent în Los Angeles, California.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com