Anthony Icuagu feat Giulia – Sunbright (Videoclip)

Anthony Icuagu feat Giulia – Sunbright

Anthony Icuagu continua seria colaborarilor cu fetele frumoase din muzica romaneasca si lanseaza o piesa alaturi de Giulia. Sunbright vine direct cu un videoclip colorat, filmat in natura.

Sunbright e o piesa upbeat, de vara, cu un ton si un mesaj pozitiv, numai buna pentru a va binedispune. “Mi-am dorit o piesa care sa te faca sa zambesti, o piesa cu un mesaj pozitiv si am cautat foarte mult o voce feminine care sa se potriveasca. Giulia a fost perfecta si ma bucur ca am facut echipa pentru acest proiect!” a declarat Anthony.

“Sunbright” beneficeaza si de un videoclip in regia lui Anthony, cei doi joaca rolul unor indragostiti iar Giulia este urmarita practic de partenerul ei din videoclip, care reuseste sa ii aduca soarele intr-o zi plina de nori.

“Il stiu pe Anthony de foarte mult timp, este un artist talentat care are foarte multe de spus in industria muzicala romaneasca. Sunbright mi-a placut de la primul play, din momentul in care mi-a propus sa fiu vocea feminina de pe aceasta piesa! Vara aceasta vreau sa zambim si sa ne simtim bine, iar Sunbright este o varianta foarte buna! “ a declarat Giulia

Giulia a trecut recent in echipa HaHaHa Production si a lansat cateva piese printre care Jocuri deocheate sau My Life, insa nici una nu a avut impactul pe care l-au avut cu singleurile anterioare. Totusi, noi am tot auzit-o la radio cu Doua inimi, colaborarea ei cu rockerii de la Bere Gratis.

Anthony Icuagy a lansat spre finalul anului trecut Masquerade, dar in ultima perioada a realizat si o serie de coveruri alaturi de Xonia – Say Something sau Dear Darlin’.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com