Antonia feat. Jay Sean – Wild Horses (Videoclip)

Antonia a lansat impreuna cu Jay Sean videoclipul pentru melodia “Wild Horses”.

Antonia a colaborat cu rapper-ul britanic Jay Sean pentru noul său single, “Wild Horses”. Piesa este o baladă de iubire ce vorbește despre contraste și acea incapacitate de a îmblânzi așa-zisele spirite libertine, denumite metaforic “Wild Horses”.

După colaborarea cu Holograf pentru piesa “Întoarce-te acasă“, Atonia a revenit cu un alt featuring, de această dată cu un artist de peste hotare.  Pentru piesa “Wild Horses“,  tânăra artistă a colaborat cu Jay Sean, rapper și producător britanic recunoscut pentru hituri precum “Eyes On You“, “Ride It” și “Stolen“.

Wild Horses” a fost compusă la Londra, în studiourile Wendy House Production, de o echipă formată din Noonie Bao (cea care a compus și interpretează piesa ‘I Could Be The One’ – Avicii feat. Nicky Romero) și Wayne Hector, autorul unor hituri precum “I Hate this Part” – Pussycat Dolls,  “Circus” – Britney Spears, “Tattoo” – Jason DeRulo. Producătorul piesei este Axident, cel care a produs INNA – ”Cola Song” sau Far East Movement – ”Turn Up the Love”.

“Sunt foarte recunoscătoare pentru această colaborare și încântată de această piesă. “Wild Horses” este sensibilă, cu mesaj puternic, compusă și produsă de niște oameni extraordinari și foarte talentați precum Wayne Hector, Noonie Bao si Axident, cărora le mulțumesc. Bineînțeles, mă bucur ca Jay Sean a acceptat să cânte cu mine această piesă și că a venit special în România să filmăm acest videoclip.” – Antonia

Noul single este o frumoasă baladă de iubire, pusă în valoare printr-un videoclip în regia luiIulian Moga.

“Mi-a plăcut piesa “Wild Horses” de la prima ascultare, are mesaj puternic, versuri reale, linii plăcute, vocea Antoniei sună foarte bine. Este o baladă frumoasa, de aceea am acceptat imediat propunerea celor de la Global Records. M-am simțit foarte bine filmând acest video în Romania, chiar dacă am petrecut doar câteva ore pe platou.” – Jay Sean.

Clipul, ce poate fi urmărit mai jos, a fost filmat în București la începutul lunii aprilie.

Sursa infoMusic

Antonia feat. Jay Sean

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com