Arctic Monkeys – Snap Out Of It (Videoclip)

Dacă v-ați întrebat vreodată cum arată fanele trupei Arctic Monkeys, ați putea găsi un răspuns urmărind noul videoclip “Snap Out Of It”. Regizat de Focus Creeps, clipul este unul flatant pentru membrii formației, scenariul prezentând efectele muzicii Arctic Monkeys din perspectiva unui fane dependente de sound-ul și carisma britanicilor.

Arctic Monkeys continuă promovarea premiatului album “AM” prin lansarea unui nou videoclip. “Snap Out Of It“, piesă cu un mesaj deductibil chiar din titlu, este pusă în contextul ideii de adicție. Pentru ca videoclipul să fie unul atractiv, trupa a ales o tânără frumoasă pentru a juca rolul fanei dependente de muzica Arctic Monkeys. Reacțiile din clip, deși pot părea ușor forțate, nu sunt excluse în cazul unui fan înrăit sau un așa-zis “groupie“.

“Snap Out Of It” este inclusă pe albumul “AM“, lansat pe 10 septembrie 2013 prin intermediul casei de discuri Domino Records, disc ce a ajuns pe locul 1 în topul britanic. Materialul este produs de James Ford (Klaxons, Florence And The Machine) în colaborare cu Ross Orton de la Sage & Sound Recording din Los Angeles și conține 12 piese. Albumul îi are ca invitați pe solistul Josh Homme (Queens of the Stone Age), chitaristul Bill Ryder-Jones și bateristul Pete Thomas (Elvis Costello, The Attractions).
În ceea ce privește sound-ul noului album “AM”, solistul Alex Turner, a precizat că principalele influențe au venit din muzica lui Dr. Dre, Outkast, Aaliyah și Black Sabbath. De asemenea, acesta a mărturisit că ideea titlului este copiată după “VU”, albumul lui Velvet Underground din 1985.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com