Ariana Grande Ft. The Weeknd – Love Me Harder (Videoclip)

Ariana Grande Ft. The Weeknd – Love Me Harder

Ariana Grande promoveaza cel de-al treilea single de pe albumul My Everything, Love Me Harder, cu un videoclip in care profita mai mult de senzualitatea ei. Intinsa intr-o camera plina de nisip, Ariana il asteapta pe The Weeknd, care pare ca aduce apa cu el.

Miss Grande pune mai mult accent pe senzualitate si sexualitate cu acest videoclip, probabil inca un pas in a trece la un public mai matur fata de adolescentii pe care i-a avut pana acum datorita rolului sau in serialul produs de Nickelodeon.

Love Me Harder e cel de-al treilea single de pe My Everything, iar de data aceasta piesa se adreseaza mai mult publicului R&B decat precedentele single-uri care au mers spre zona generalista. Primul material promovat a fost Problem, un featuring cu Iggy Azalea care a reusit sa stea cateva saptamani in topul Billboard intre primele pozitii. Dupa lansarea piesei Break Free, colaborarea cu DJ-ul Zedd, Ariana Grande a ajuns din nou in topuri datorita featuring-ului cu Jessie J si Nicki Minaj pentru primul single lansat de artista britanica, Bang Bang.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com