Asculta 4 melodii noi semnate Kylie Minogue ! (Audio)

Asculta 4 melodii noi semnate Kylie Minogue !

Kylie Minogue, Glow, Wait, Break this heartbreak, Chasing ghosts

Kylie debuteaza cele patru cele mai tari piese electro-pop ale anului cu beat-urile infectioase gandite de Fernando Garibay!

In seara noului turneu mondial ce a pornit in UK, Kylie Minogue a debutat si patru piese noi pe care le-a lucrat recent alaturi de Fernando Garibay, omul cunoscut pentru albumul The Monster pe care l-a lucrat aproape in intregime cu Lady Gaga.

Garibay a dus-o pe Kylie intr-o zona electro-pop cu influente din cluburile din New York si un sound actual, cool dar si putin experimental, indeajuns incat sa atraga niste hipsteri de partea ei si in salile de concerte. Asculta mai jos playlistul cu noile trackuri de pe SoundCloud: Glow, Wait, Break this heartbreak si Chasing ghosts!

Turneul Kiss Me Once Tour a inceput aseara, 24 septembrie, in Liverpool iar trei dintre melodiile de mai sus au aparut in turneu pe fundalul unor video-interludii in timp ce a patra, Chasing Ghosts, a fost interpretata live de faimoasa cantareata.

Noul show al lui Kylie are momente pe care nu trebuie sa le ratezi daca ajungi in vreo vacanta intr-una din tarile in care va canta.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com