Asculta noul album Bitza, “Liniste – Partea 1” (Audio)

La 10 ani de la “Sevraj”, Bitza lansează cel de-al șaselea album solo, intitulat “Liniște”. Discul este strucurat pe două părți, prima dintre ele putând fi ascultată în articol.

Albumul “Liniște” conține 20 de piese structurate în două materiale distincte – “Liniște – partea 1” și “Liniște – partea 2″, exclusiv în format digital. Dacă prima parte a fost lansată pe 22 mai 2014, partea a doua a materialului va fi lansată la finalul acestui an.

Liniște – partea 1” conține 10 dintre cele mai cunoscute piese ale lui Bitză, alături de piese nelansate, și are ca invitați nume de referință din hip-hop-ul românesc – Ombladon, FreakaDaDisk, Planet H Doc, Subsemnatu, Alan și Kepa, și Dj PartyBusta.

“Știu că e un album așteptat, nu am mai scos niciun material de patru ani, dar, între timp, am lucrat și înregistrat foarte multe piese. Ăsta este motivul pentru care m-am hotărât să scot “Liniște” în două părți”, spune Bitză. “Anul acesta se împlinesc 10 ani de când am lansat primul LP, “Sevraj”, o ocazie foarte bună pentru a scoate un dublu album.”

Albumul “Liniște – partea 1” poate fi achiziționat în format digital de pe iTunes.

Setlist “Liniște – partea 1″ – Bitza:

1. Procedee
2. Lasa poantele cu Subsemnatu
3. E seara cu Alan & Kepa
4. Liniste
5. Nopti albe pentru zile negre cu Ombladon si FreakaDadisk
6. Unde nu va asteptati
7. Sare-n aer cu Doc si Dj PartyBusta
8. Fack
9. Pasiunile inving legi
10. Jurnal de cord

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com