AVICII feat. Robbie Williams – The Days (Audio)

AVICII feat. Robbie Williams – The Days

Avicii a colaborat cu Robbie Williams pentru noul single “The Days”. Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album de studio al producătorului suedez, “Stories“.

“The Days” este noul single Avicii, folosit pentru noua campanie de publicitate Denim & Supply by Ralph Lauren. Deși piesa nu a fost încă lansată oficial, după apariția spotului publicitar, o versiune scurtă a melodiei a ajuns la scurtă vreme pe YouTube.

“Această piesă nouă are ca sursă de inspirație zilele petrecute alături de prietenii și fanii mei. Melodia vorbește despre cele mai frumoase zile pe care le-am trăit – ne reamintește de vară, vacanță și iubire. ” – Avicii

Pentru acest single, DJ-ul suedez a colaborat cu Robbie Williams, artistul britanic asigurând partea vocală a compoziției. Colaborarea este extrasă de pe noul album Avicii, intitulat “Stories” și programat pentru lansare în 2015.

Noul album Avicii va avea un sound electro-dance cu un twist de rock alternativ, punk și metal. Cum vor fi încorporate toate aceste genuri muzicale nu se știe încă, însă fuziunea va stârni cu siguranță curiozitatea multora. Pe această alăturare atipică de stiluri mizează probabil și producătorul suedez, devenit cunoscut la nivel internațional prin intermediul unor colaborări inspirate cu Aloe Blacc (“Wake Me Up!”) și Salem Al Fakir (“Hey Brother”).

Pentru cel de-al doilea disc din carieră, Avicii i-a cooptat pe Chris Martin, Serj Tankian, Jon Bon Jovi și Billie Joe Armstrong. Producătorul are deja în lucru în jur de 70 de piese.

“Noul disc va fi orientat spre piese puternice. ‘True’ (albumul de debut) a fost o primă încercare, o împachetare a muzicii electronice în formatul unor piese.” – Avicii

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com