Avicii – The Nights (Lyric Video)

Avicii – The Nights

Avicii a lansat un lyric video pentru noul single “The Nights”. Piesa este inclusă pe coloana sonoră a jocului video FIFA 15, lansat în septembrie.

“The Nights” este noul single Avicii, extras de pe EP-ul ”The Days Nights”. Pe același material este inclusă și piesa ”The Days”, lansată în colaborare cu Robbie Williams.

DJ-ul lucrează și la un nou album, ce va apărea pe piață în 2015. Discul va avea un sound electro-dance cu un twist de rock alternativ, punk și metal. Cum vor fi încorporate toate aceste genuri muzicale nu se știe încă, însă fuziunea va stârni cu siguranță curiozitatea multora. Pe această alăturare atipică de stiluri mizează probabil și producătorul suedez, devenit cunoscut la nivel internațional prin intermediul unor colaborări inspirate cu Aloe Blacc (“Wake Me Up!”) și Salem Al Fakir (“Hey Brother”).

Pentru cel de-al doilea disc din carieră, Avicii i-a cooptat pe Chris Martin, Serj Tankian, Jon Bon Jovi și Billie Joe Armstrong. Producătorul are în lucru în jur de 70 de piese.

“Noul disc va fi orientat spre piese puternice. ‘True’ (albumul de debut) a fost o primă încercare, o împachetare a muzicii electronice în formatul unor piese.” – Avicii

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com