Avicii – The Nights (Videoclip)

Avicii – The Nights

Avicii a lansat videoclipul noului single “The Nights”. Piesa este inclusă pe coloana sonoră a jocului video FIFA 15, lansat în septembrie.

“The Nights” este noul single Avicii, extras de pe EP-ul ”The Days Nights”. Pe același material este inclusă și piesa ”The Days”, lansată în colaborare cu Robbie Williams.

DJ-ul lucrează și la un nou album, ce va apărea pe piață în 2015. Discul va avea un sound electro-dance cu un twist de rock alternativ, punk și metal. Cum vor fi încorporate toate aceste genuri muzicale nu se știe încă, însă fuziunea va stârni cu siguranță curiozitatea multora. Pe această alăturare atipică de stiluri mizează probabil și producătorul suedez, devenit cunoscut la nivel internațional prin intermediul unor colaborări inspirate cu Aloe Blacc (“Wake Me Up!”) șiSalem Al Fakir (“Hey Brother”).

Pentru cel de-al doilea disc din carieră, Avicii i-a cooptat pe Chris Martin, Serj Tankian,Jon Bon Jovi și Billie Joe Armstrong. Producătorul are în lucru în jur de 70 de piese.

“Noul disc va fi orientat spre piese puternice. ‘True’ (albumul de debut) a fost o primă încercare, o împachetare a muzicii electronice în formatul unor piese.” –Avicii
Artistul suedez Avicii a început să realizeze remixuri și să producă piese la vârsta de 18 ani, în propriul dormitor. Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succescul internațional la doar 22 de ani, când single-ul “Levels” (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări. Au urmat hiturile “Wake Me Up!“, “Hey Brother” și “Addicted to You“.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com