Axwell Λ Ingrosso – Can’t Hold Us Down (Audio)

Axwell Λ Ingrosso – Can’t Hold Us Down

Axwell Λ Ingrosso, duo-ul pe care il formeaza cunoscutii DJ-i suedezi Axwell si Sebastian Ingrosso dupa ruperea Swedish House Mafia, anunta “Can’t Hold Us Down”, primul single de pe albumul de debut asteptat in prima parte a anului 2015.

Ascultand “Can’t Hold Us Down”, se observa clar faptul ca Swedish House Mafia continua gratie proiectului Axwell & Ingrosso la nivel de sound. Multe dintre elementele muzicale folosite pentru acest nou single le-am intalnit in putinele piese lansate in trecut de trio-ul SHM. “Can’t Hold Us Down” va fi lansata in curand si este primul single de pe albumul de debut al duo-ului, pregatit pentru primele luni ale anului 2015 la Def Jam Recordings, label sub umbrela Universal Music Group.

Vorbind de asemanari, elementele folosite pentru percutie ne aduc aminte de “Antidote”, in timp ce linia de bass e parca imprumutata de la “Greyhound”. Noutatea consta in faptul ca breakdown-ul include o melodie caracteristica lui Axwell si mai ales in aceasta progresie de la 128 BPM la, atentie, 140 BPM dupa drop! Vocea robotica nu ne incanta foarte mult…

De cand au anuntat ca renunta la carierele solo pentru a forma Axwell Λ Ingrosso, cei doi artisti suedezi nu doar ca au terminat albumul pe care abia asteapta sa ni-l arate, dar au avut si o serie de evenimente pe toate continentele: rezidenta de vara la Ushuaia Ibiza, Ultra Music Festival Japonia, Sunburn Festival India, Electric Daisy Carnival Las Vegas etc.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com