Axwell Λ Ingrosso – Something New (Audio)

Axwell Λ Ingrosso – Something New

Cu “Can’t Hold Us Down”, prima piesa anuntata de pe albumul lor de debut, in topul vanzarilor, Axwell /\ Ingrosso anunta un nou single. Se numeste”Something New” si are un potential urias de a fi unul dintre hiturile inceputului anului viitor.

Versurile pe care ni le propune “Something New”, urmatorul single Axwell /\ Ingrosso, sunt extrem de potrivite pentru momentul in care cei doi suedezi se afla acum. “I see the dawn of a new beggining, this time We can’t go home!” pare a fi o declaratie din partea celor doi fosti membri Swedish House Mafia, adresata fanilor lor, dar si ai fostului trio din care amandoi au facut parte.

Precum “Can’t Hold Us Down”, piesa pe care tocmai ati ascultat-o a fost anuntata si cantata pentru prima oara aseara, in emisiunea lui Zane Lowe de la BBC Radio 1, fiind declarata “hottest record in the world”. De asemenea, “Something New” este coloana sonora a noii campanii #SoloSelfie a celor de la Beats by Dre, spot in care apar nume precum Serena Williams, Kendall, Kylie Jenner, Nicky Minaj, 2 Chainz etc.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com