Axwell si Sebastian Ingrosso renunta la carierele solo si vor lansa un album impreuna

La un an de la ultimul eveniment al trio-ului Swedish House Mafia, Axwell si Sebastian Ingrosso, adica doua treimi din fostul proiect, renunta la carierele solo si isi dau mana pentru Axwell Λ Ingrosso. Au anuntat deja un turneu si un album, spre incantarea fanilor din intreaga lume.

Dupa ce Axwell, Sebastian Ingrosso si Steve Angello au decis de comun acord sa puna punct proiectului Swedish House Mafia exact cand se aflau pe val, iata ca primii doi raman impreuna si isi unesc fortele sub numele Axwell Λ Ingrosso. Nu este un proiect paralel cu cele doua cariere solo ale suedezilor, ci o alaturare definitiva. Cei doi si-au contopit paginile de Facebook si au anuntat un nou album, iar mai jos aveti probabil primul single de pe acesta: We Came, We Rave, We Love.

 

 

Intro-ul pe care l-au oferit spre auditie pentru prima oara in emisiunea lui Zane Lowe de la BBC Radio 1 este foarte sugestiv: I see de dawn of the new beggining, this time we can’t go home. Pe scurt, asistam la renastarea, daca nu a Swedish House Mafia, macar a spiritului pe care “mafia suedeza” l-a adus in muzica dance.

Daca Steve Angello a ales drumul solo si se axeaza pe dezvoltarea brandului Size, Axwell si Ingrosso continua ideea Swedish House Mafia. Nu e de mirare ca We Come, We Rave, We Love seamana foarte mult cu Grayhound, penultimul single SHM.

Albumul pe care Axwell Λ Ingrosso il pregatesc este asteptat pentru finalul anului. Pana atunci, cei doi suedezi vor fi in Ibiza, pentru serile Departures pe care le-au fixat la Ushuaia Beach Hotel. Turneul Departures ii va aduce alaturi de Axwell si Ingrosso pe Alesso, Armand van Helden, Dirty South, Martin Garrix, Otto Knows, NEW_ID si pe multi altii.

Prietenia dintre Axwell si Sebastian Ingrosso dateaza de mai bine de 10 ani, cei doi livrand de-a lungul timpului impreuna colaborari care stau astazi la baza muzicii house moderne. In 2005 au lansat prima piesa impreuna, intitulata “Together”. E release-ul numarul 1 al Axtone Records si a fost un mare hit la acea vreme!

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com