Ayyan feat Timo – Making Dollars (Audio)

Ayyan feat Timo – Making Dollars

Pe lângă cariera sa din modelling, Ayyan continua prezenta artistică prin talentul muzical si un nou single:Making Dollars!

Debutul său oficial ca model a avut loc în 2009, iar in 2010 a câștigat primul sau titlul “Best Female Emerging Model”. Ascensiunea rapida ce a urmat in numai 5 ani de la debut numara peste 400 de coveruri, peste 1500 campanii publicitare si peste 20 de reclame în peste 25 de țări.

‘Miss Calvin Klein 2103’ a lucrat cu designeri consacrați, iar în prezent este Brand Ambassador pentru mai multe branduri globale: Sunsilk, Samsung, Honda, Toyota, Magnum, Coca Cola, L’Oreal, Magnum, Calvin Klein. Anul acesta a implinit 21 de ani si spune ca este abia la inceput cu toate.

‘Vreau sa produc muzica pentru oameni sa cante, sa danseze, sa se bucure….albumul, ‘Nothing like Everything’, contine diferite genuri muzicale si va fi lansat in curand, spune Ayyan.

Primul ei single, ‘You and I’ ft F Charm lansat la sfarsitul lunii august prin Red Clover Media este in playlisturile Dj ilor si radiourilor in tari precum Indonezia, Turcia, Germania, Grecia.”Making dollars” este o piesă RnB/hip-hop cu influențe trap și orientale. Versurile spun povestea aparent iluzorie a unei iubiri la distanță.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com