Ayyan ft. F.Charm – You and I (Videoclip)

Ayyan ft. F.Charm – You and I

AYYAN, cel mai cunoscut foto model din Asia de Sud, si-a lansat single-ul de debut alaturi de F.CHARM: “You and I” vine direct cu videoclip prin Red Clover Media.

Ayyan, în colaborare cu Red Clover Media, lansează primul single extras de pe viitorul album ‘NOTHING like Everything’. Piesa este o colaborare a sa cu artistul consacrat F. Charm si produsă de către Ayyan si Red Clover Studio.

Ayyan este cel mai cunoscut supermodel din Asia de Sud. Debutul său oficial ca model a avut loc în 2010, când a câștigat titlul de ‘Best Female Emerging Model’, urmând alte nominalizări, colaborări cu branduri globale, și diverse campanii în peste 25 de țări. A lucrat cu designeri consacrați iar în prezent este Brand Ambassador pentru mai multe branduri globale.

Pe lângă cariera sa din modelling, Ayyan doreste sa arate ca e talentata si in muzica asa ca lanseaza in Romania “You and I”. PLAY!

Lansarea single-ului este acompaniată de un videoclip marca Red Clover Media filmat de Alin Surdu,producator executiv Ayyan.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com