Azealia Banks – Chasing Time (Videoclip)

Azealia Banks – Chasing Time

Azealia Banks se intoarce la anii 90 pentru inspiratie in cel mai nou material video al ei, Chasing Time. Rapperita se inspira din Lil Kim, TLC si Missy Elliot pentru outfiturile din clip, iar soundul piesei e luat tot din aceeasi perioada.

Azealia Banks reuseste imposibilul, dupa ce a incheiat contractul cu casa ei de discuri si si-a lansat mult asteptatul Broke with Expensieve Taste pe cont propriu. Materialul a prins atat de bine incat a ajuns pe al treilea loc in topul vanzarilor, cu 11 mii de copii vandute in prima saptamana doar in digital.

Pentru Chasing Time, o piesa despre care rapperita a spus ca a compus-o la cererea casei de discuri, rapperita ia din Lil Kim cu outfitul care ii lasa un sfarc la vedere, de la Missy Elliot preia hainele largi, iar de la TLC costumele tip astronaut, iar videoclipul per ansamblul sau e reusit, chiar daca e un vizual alb- negru.

Lansarea albumului si promovarea acestuia a fost o adevarata drama pentru rapperita care a intrat intr-un adevarat scandal cu casa de discuri si intr-un final a fost eliberata de contract. Azealia s-a plans ca nu e promovata, ca nu are parte de suficienta atentie din partea casei de discuri si nici ca nu ii dau intreaga libertate artistica de care are nevoie. Poate si de aceea singurul ei single de adevarat succes a fost 212, desi de atunci a mai lansat multe alte piese si clipuri. Cel mai recent a venit in toamna lui 2013, ATM Jam fiind o productie semnata de Pharrell cu un clip inspirat din anime.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com