B.U.G. Mafia feat. Feli – Sa Cante Trompetele (Audio)

B.U.G. Mafia feat. Feli – Sa Cante Trompetele

B.U.G. Mafia dă tonul unei noi piese de rezistență în playlisturile românești, “Să Cânte Trompetele”. Melodia este lansată în colaborare cu Feli Donose, fostă concurentă la Vocea României.

B.U.G. Mafia își reconfirmă statutul pe nișa hip hop din România printr-o piesă ce ne amintește, ca mesaj, de single-ul ”Rap God” al lui Eminem.

”Facem asta și acum de la 15 ani…”, ne spun Caddillac, Tataee și Uzzi în versurile melodiei „Să Cânte Trompetele„, amintind astfel celor care le-ar contesta meritele că anii de experiență în topuri și activitatea din prezent încă îi recomandă drept etalon.

„Să Cânte Trompetele” este o compoziție semnată de Tataee, pe versuri scrise de cei 3 membri B.U.G. Mafia. Vocea feminină ce poate fi ascultată pe refren este a fostei concurente de la Vocea României, Feli (Fely) Donose. Artista a lansat recent single-ul ei de debut ”Cine te crezi”, care s-a bucurat de un feedback foarte bun din partea publicului.

Fely spune despre sine că este „un satelit natural al muzicii” și nu își poate imagina un mod mai bun de a se exprima decât prin muzică. S-a remarcat la Vocea României, fiind unul dintre concurențiii creditați cu cele mai mari șanse la câștigarea concursului. În adolescență a cântat într-o trupă pop-rock („Aliens”), a lucrat alături de Edi Schneider (Dj Phantom), iar apoi s-a îndreptat către sfera hip-hop unde s-a implicat în câteva proiecte muzicale cu Grasu XXL, Puya și Guess Who, toate aceste experiențe ajutând-o să-și definească stilul. Din 2014, Fely a luat decizia să se alăture echipei HaHaHa Production și să lucreze pentru propriul proiect muzical.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com