Baietii – Dragoste in lanturi (Lyric Video)

Baietii – Dragoste in lanturi

‘Intre dragoste si ura e doar un singur pas. Odata pasul facut vei gasi doar un zambet fals’.
Iata lectia de viata pe care ne-o ofera cei trei baieti: Alecu, Razvan si Andy, sunt trei voci care au in spate povesti de viata aparte. La doar 20 de ani, printre pasiunile lor se numara lectura, regia, instrumentele, dansul sportiv si ‘iubirea practicata ca arta’.

Citind Balzac si Eminescu, Andy pune versuri pe muzica si scrie poezii, incercand sa transmita forta vitala cu care a fost inzestrat. Indragostitul etern, el, ca si colegii lui de trupa, asculta de la jazz la blues si soul si isi regizeaza povesti de iubire dupa o singura privire in ochii trecatoarelor.

Alecu este cel mai glumet, in spatele acestei dimensiuni ascunzandu-se insa o sensibilitate vibranta iar privirea lui te indeamna parca sa ii afli povestea.

Razvan, cel mai matur dintre Baieti, a jucat in nenumarate piese de teatru. El s-a intalnit cu Andy in orasul lor natal, Ploiesti. Alecu a devenit foarte bun prieten cu cei doi iar colaborarea ca trupa a inceput firesc, dupa o noapte nebuna de karaoke. Nu a fost nevoie decat de o postare pe Youtube ca sa fie apreciati si invitati sa devina… Baietii.

Primul lor single, alaturi de imaginea lor, ne invita sa mai pasim o treapta pe scara industriei muzicale romanesti.

Sursa UTV

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com