Band Aid 30 – Do They Know It’s Christmas? (Videoclip)

Band Aid 30 – Do They Know It’s Christmas?

One Direction, Chris Martin, Rita Ora, Ellie Goulding si multi altii s-au reunit pentru a ajuta victimele bolnave de Ebola intr-o inregistrare legendara: BAND AID 30!

32 de voci legendare pentru BAND AID 30: Bastille, Bono (from U2), Clean Bandit, Disclosure, Elbow, Paloma Faith, Fuse ODG, Nick Grimshaw, Ellie Goulding, Angelique Kidjo, Chris Martin (from Coldplay), Olly Murs, Sinead O’Connor, One Direction, Rita Ora, Emeli Sandé, Seal, Ed Sheeran, Sam Smith, Underworld, Jessie Ware.

Au strans peste un milion de lire sterline in 45 de minute, statul britanic a ridicat TVA-ul de pe aceste vanzari pentru ca toti banii din “Do they know it’s Christmas” sa mearga direct catre asociatiile care lupta cu prevenirea virusului Ebola, marele pericol din ultimele luni ce a luat numeroase vieti.

Versiunea originala a piesei a fost lansata cu 30 de ani in urma, pe 28 noiembrie 1984 cu U2, The Beatles, Duran Duran, David Bowie si multi altii. A devenit cel mai bine vandut single intr-o saptamana in UK cu peste un milion de copii in sapte zile.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com