BASTILLE – The Driver (Audio)

BASTILLE – The Driver

Bastille a dezvăluit o nouă piesă de pe LP-ul de mixtape-uri ”Other People’s Heartache Pt. III”. Single-ul se numește “The Driver” și a fost prezentată de Zane Lowe la BBC Radio 1 în cadrul rubricii ”Hottest Record in the World”.

Dan Smith (voce, percuție, clape, producție), Chris Wood (tobe, voce secundară), Kyle Simmons (clape, percuție, bas, voce secundară, sintetizatoare) și Will Farquarson (bas, clape, chitară acustică, voce secundară) au început aventura Bastille în 2010 în Londra, la cârma trupei fiind Smith.

Piesele erau compuse și produse de acesta, primele single-uri lansate – “Flaws” și “Icarus” – beneficiind de susținerea unei case de discuri independente: Young & Lost Club.

Bastille a început să facă furori ceva mai târziu, prin intermediul platformelor YouTube și MySpace. Baza de fani câștigată online a crescut treptat, asigurând formației locuri în line-up-ul unor festivaluri precum Glastonbury, Isle of Wight și Blissfields.

Bastille susține că nu a intrat în industria muzicală pentru succes. Deși gustă cu plăcere satisfacția de a fi dovedit criticilor că trupa a fost subestimată, solistul Dan Smith nu se consideră “ambițios”.

“Citind interviuri acordate de alte trupe observ constant declarații de genul <>. Noi nu am avut niciodată ambiția de a cânta într-o trupă atât de cunoscută. Este atât de diferit de felul în care funcționează creierul meu încât mi se pare chiar greu de înțeles. Nu e nimic rău în a fi ambițios, doar că noi nu suntem”, declara Dan Smith în 2013.

Faptul că piesa “Pompeii” a urcat în vârful clasamentului din Marea Britanie și pe locul 8 în America îi obligă totuși să sfideze în continuare așteptări. Cu sau fără dorința inițială de a avea un succes de proporții, Bastille lansează hituri și încalcă stereotipuri pentru că pot și pentru că, evident, le place.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com