Beck – Heart Is A Drum (Videoclip)

Beck – Heart Is A Drum

Beck a lansat videoclipul noului single “Heart Is A Drum”. Clipul este produs de Grant Jue și regizat de Sophie Muller, ce a colaborat de asemenea cu No Doubt, Sade, Garbage, The Killers, Blur, Annie Lennox și Eurythmics.

Noul single Beck este “Heart Is A Drum” și este extras de pe albumul “Morning Phase”, ce a debutat în februarie pe prima poziție în topurile Billboard Rock Albums și Billboard Alternative Albums. Ca și celelalte piese de pe acest disc, “Heart Is A Drum” este scrisă și compusă de Beck.

“Morning Phase” include înregistrări cu numeroși muzicieni care se regăsesc și pe discul “Sea Change” din 2002, plus câteva melodii înregistrate cu Jack White în 2011, precum “Waking Light”, “Blackbird Chain” și “Country Down”. Tatăl artistului, David Campbell, este cel care s-a ocupat de aranjamentele orchestrale ale discului, acesta nefiind la prima colaborare cu fiul său. Lansarea noului album a fost întârziată de probleme de sănătate date de o leziune la coloană. Procesul de înregistrare a fost unul chinuitor, dar și plin de satisfacții.

“Era ca și cum încercam să fac ceva, dar aveam mâinile legate la spate. Mă durea să cânt. Jumătate din note le-am șoptit. Am avut multe idei și lucruri pe care am vrut să le încerc. În ultimul an și jumătate am simțit că pot să-mi transform dorințele și ideile în realitate”, a mărturisit Beck.

Tracklist “Morning Phase” – Beck:

Morning
Heart Is A Drum
Say Goodbye
Waking Light
Unforgiven
Wave
Don’t Let It Go
Blackbird Chain
Evil Things
Blue Moon
Turn Away
Country Down

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com